ONZE KERSTBOMEN

De juiste kerstboom: het is een cruciale keuze in de kerstperiode! Afgezaagd, op een kruis, met kluit of in een pot: u vindt bij ons wat u zoekt. Bovendien zijn al onze kerstbomen eerste categorie en komen ze uit de Belgische Ardennen. Ze worden geleverd door een kleine producent die het handvest “Véritable et éco-responsable” heeft ondertekend: goed voor het milieu!

Door de brede waaier aan variëteiten en groottes kan iedereen een boom op maat vinden:

  • Epicea – Picea abies – is ongetwijfeld de populairste spar in onze huiskamers. Hij verspreidt een intense geur en heeft erg regelmatige takken.
  • Nordmann – Abies nordmanniana : buitengewoon piramidevormig en glanzend groen, en wordt daarom in Engeland terecht de ‘Rolls Royce’ onder de kerstbomen genoemd. Sinds een vijftiental jaar is hij in de mode; een favoriet van zowel kinderen als ouders. Kinderen houden ervan omdat de grote naalden met afgeronde punten niet prikken, en ouders omdat hij zijn naalden niet snel verliest (zelfs niet na een maand).
  • Fraseri – Abies fraseri – wordt gekenmerkt door diepgroene, glanzende naalden met een zilverkleurige onderzijde. Hij verliest zijn naalden niet en verspreidt een heerlijke citroengeur: een uitstekend alternatief, tussen Epicea en de andere Abies in.

Levering aan huis

Is transport een probleem voor u?
Onze leveringsdienst brengt graag uw kerstboom aan huis voor een forfaitair bedrag van 25 euro voor een ‘klassieke’ bestelling en 50 euro voor een boom hoger dan 300 cm of voor het leveren van meer dan 5 kerstbomen.

Volg ons

Blijf verbonden met La Ferme

 

 
 

 

COPYRIGHT © ASBL Ferme Nos Pilifs 2020

Vertrouwelijkheidsbeleid
Wettelijke informatie

Volg ons

Blijf verbonden met La Ferme