kerst in LA FERME nos pilifs

duizenden kerstdecoraties
de tuinserres worden omgetoverd in de grot van ali baba.

Duizenden kerstdecoraties, van de meest klassieke tot de meest hedendaagse, staan voor je klaar om je eindejaarsfeesten op te luisteren.

Onze keuze is immens dit jaar. Je vindt er dan ook altijd genoeg om elk interieur om te toveren tot een magische plek.

Door je kerstdecoratie bij ons aan te kopen ben je bovendien solidair, want je ondersteunt er de tewerkstelling van 145 personen met een beperking mee.

 

DE TUINSERRES ZIJN ALLE DAGEN OPEN! 
VAN MAANDAG TOT ZATERDAG VAN 9U TOT 18U EN OP ZONDAG VAN 10U TOT 17U.

KERSTMARKT VANAF 8 EN 9 DECEMBER
De traditionele kerstmarkt van de pilifs vzw’s.

Duizenden sparren uit onze Ardennen staan voor je klaar. Dit jaar kunnen we ze selfs met de fiets leveren in samenwerking met de coöperatieve Molenbike!

Om jullie interieurs op te vrolijken is de Tuinserre omgetoverd tot de grot van Ali Baba. Je vindt er een van de ruimste keuzes aan kerstdecoratie in heel Brussel!

Degustaties, kleine seizoensgerechten, een gezellige sfeer, animatie voor de kinderen en de aanwezigheid van de Kerstman maken van dit weekend een groot familiefeest! Mis deze afspraak niet om een buitengewoon cadeautje te vinden: een voorwerp dat met geduld en passie is ontworpen of een gastronomisch product dat je smaakpapillen zal verrukken.

Uw kerstboom per fiets laten
EEn eco-vriendelijke daad!

Dit jaar slaat La Ferme Nos Pilifs de handen in elkaar met de coöperatieve Molenbike om jouw kerstboom per fiets te leveren. Je hebt dus geen auto nodig om je boom mee naar te huis te nemen en kan gewoon met de bus, te voet, met de fiets, te paard of al zwemmend je boom komen uitkiezen!

Leveringen per fiets zijn duurzamer. We zijn dan ook erg blij dat we aan dit initiatief voor een zachte mobiliteit kunnen meewerken.

 

Pre-reserveert
De leveringen vinden plaats op 5, 8, 9 12, 15 en 16 december.

Traiteurdienst
Je feesten worden voorbereid in la ferme nos pilifs!

Ons chef Jérôme en onze bakker Christophe stellen je heerlijke gerechten voor om in alle rust van te genieten tijdens je eindejaarsfeesten.

Kies je menu, plaats je bestelling voor 16 december en profiteer volop van de aanwezigheid van je gasten.

 

DOWNLOAD JE BESTELBON EN GEEF HEM AF IN DE KRUIDENWINKEL! 
ELKE DAG OPEN VAN 10U30 TOT 18U, EN OP ZATERDAG VAN 9U TOT 18U.